3 gaveidéer til brudgommen

Hvis din søn, bedste ven, bror eller andet er ved at blive stjålet permanent af en kvinde, så er det med at give ham noget med på vejen, der kan minde ham om, at der er andre mennesker her i verden, der også holder af ham. Der er altid mange ting at vælge imellem, når man skal give en gave, så det er svært at vælge, uanset om der er tale om en fødselsdag eller jubilæum, konfirmation eller bryllup. Du har måske nogle ting i tankerne, men i sidste ende er et bryllup en stor ting, som mange kun er hovedpersoner i én gang i løbet af deres alt for korte liv, selv om der godt nok er flere og flere, der prøver det to eller ti gange nu til dags, men det er nok ikke noget, du bør nævne overfor brudeparret. Det vigtige at tage med er altså, at du bør finde den bedst mulige gave, når nu det er så stor en anledning, der er tale om. Vi giver dig her tre ideer, som du kan tage med i dine overvejelser, når du leder efter en gave til brudgommen.

Det første du bør overveje at give ham er et kram. Det tæller dog ikke som en gave, så lad os se på, hvad du ellers kan give. Hvis du har en ting eller nogle billeder, der bringer gode minder frem om jeres tid sammen, så er det noget af det mest personlige, du kan give ham. Du kan også lave noget, der repræsenterer et minde eller en begivenhed, som du er sikker på, han vil sætte pris på at blive mindet om. Du kan ofte gøre det en smule pænere, omend mindre personlig, hvis du bestiller det fra en professionel, uanset om det er et maleri, en skulptur eller noget helt tredje.

En anden ting der altid bliver sat pris på er godt tøj. Bløde gaver er der måske ikke særlig mange børn, der sætter pris på, men det er forhåbentlig ikke et barn, der er tale om i det her tilfælde. Det er bedst, hvis det er høj kvalitet såsom Tommy Hilfiger, da han på den måde har noget, du har givet ham, i mange år fremover. Hjemmestrik er også en mulighed, men kun hvis du er tilstrækkelig god til det.

Den sidste gave vi vil foreslå her er en årlig, genbrugelig invitation til en restaurant, café eller lignende, hvor i kan mødes og snakke om, hvad der er sket på det sidste, samtidig med at I nyder god mad eller en god kop kaffe. Hvis der er et sted, hvor I ofte har hængt ud, mødtes eller spist sammen, så er det selvfølgelig et oplagt valg.