4 nemme muligheder til at få bedre orden i dine ting


Hvis du også kender situationerne, hvor du står og mangler et eller andet og ikke lige kan finde det, eller huske hvor du har lagt det. Så kommer der her fire muligheder der vil gøre dit liv noget nemmere. Og sørge for du ikke kommer til at glemme dine ting igen.

Sporingschip

Alle kender det, hvor man lige står og mangler en eller anden ting. Om det så er ens mobil, pung, nøgler eller andet, er det bare pisse irriterende ikke at have det ved hånden når det skal bruges. En god måde til at undgå dette i fremtidige situationer er ved at købe sporingschips og ligge dem ned i pungen, i coveret til mobilen eller i en nøglering. Derefter kan dine ejendele herefter blive sporet via en app på din mobil eller computer.

Opbevaringskasser

Opbevaringskasser er altid en god måde til at holde styr på alle sine ting. Køb nogle opbevaringskasser og inddel dem i nogle forskellige kategorier. Dette giver dig mulighed for både at få mere plads på fx dit værelse, i dit skur eller andre rum. Der findes mange muligheder indenfor køb af opbevaringskasser, store eller små, farverige eller neutrale, valget er dit. En sikker vinder vil altid være at bruge plastkasser. De kan bruges til større eller mindre ejendele alt efter dit behov. Derudover er plastikken lavet i et meget robust materiale, hvilket øger levetiden og holdbarheden gevaldigt.

Reoler

En anden god måde for at kunne organisere dine ting bedre i fremtiden er ved brug af reoler. Ved at bruge reoler eller lignende formår du at udnytte din plads og kvadratmeter til fulde. Det giver dig rigtig gode muligheder for at kunne oprette diverse mappe systemer. Her kan det klart anbefales at gøre sig nogle tanker i forhold til at opdele mapperne i større emner, således du hurtigt kan finde præcis det dokument eller andet du leder efter.

Rutiner og vaner

Den klart bedste men også den sværeste mulighed er at ændre dine rutiner og vaner til det bedre. Man siger det tager 21 dage at ændre en vane, hvor man vel og mærke skal sørge for at have det i hovedet i hele perioden. Men det vil helt klart være det hele værd, da det vil fjerne dine bekymringer helt. Derfor vil det være en god ide at begynde i det små og lære at vænne dig til, at du altid ligger dine nøgler, pung eller andet, samme sted være eneste gang du ligger dem fra dig.