Gode ideer til den fede første date

Det er blevet nemmere med sociale apps at finde en date, men efter noget tid kan det godt være lidt kedeligt at tage på cafe, en tur i biografen eller lignende. Derfor har vi lavet en liste over nogle mere anderledes oplevelser der skal garantere en sjov første date.

Hiking

 

Dette kræver selvfølgelig godt vejr for at blive succes, men hiking er en rigtig god måde at lære hinanden at kende på. Det eneste det kræver er et sæt gode sko og lidt god natur. Her kan man i hinandens selskab nyde det smukke landskab mens man taler om vind og vejr, bogstaveligt talt. Det vil være et naturligt romantisk setting, og hvis man er rigtig god, har man pakket en lille picknick kurv for at gøre det rigtig hyggeligt. Her får man talt en masse under de rigtige forhold, og kan rigtig komme tæt på hinanden.

Paintball

 

Denne her er lidt aktion præget, men kan blive til en rigtig fed første date. Paintball byder på en masse sjov og ballade og kan være rigtig godt for dem der måske er en lille smule nervøse og ikke rigtig ved hvad de skal sige. En time på paintball banen og i har en masse ting at tale om, som hvem skød hvem og hvor. Det er en rigtig god ice-breaker og uden tvivl en oplevelse i ikke glemmer med det samme.

Klatring

 

Klatring kan godt være en udfordring for nogen, men er faktisk rigtig sjovt. Her får man en anderledes date, der byder på lidt fysisk aktivitet og sjov. Det handler om at skabe en oplevelse sammen og prøve noget nyt. Det er også en god måde at se hvordan personen reagere på en lidt mere udfordrende oplevelse.