Hvad du skal holde øje med til Black Friday

D. 23. november 18 er det dette års Black Friday, og det kan næppe være gået din næse forbi, at denne dag også er kendt som en af verdens største shoppingdage. Her bliver overalt i verden omsat for milliarder af kroner, og det er ikke så mærkeligt, fordi stort set alle butikker – både fysiske som online webshops – skildrer alle med ufatteligt gode tilbud og masser af penge at spare for kunderne. Derudover er dagen placeret sidst i november, hvilket gør det ideelt at have diverse julegaveønsker og julegaveindkøb klar, så du både slipper for at stresse rundt i december, men samtidig slipper for at skulle punge ud med mere end nødvendigt.

Få et overblik

Som sagt holder nærmest samtlige butikker landet over – og i verden for den sags skyld – Black Friday, hvilket betyder rigtig, rigtig mange og gode tilbud, men det er selvsagt umuligt at få et overblik over dem alle. Derfor kan det være en god idé på forhånd at lave to lister: en liste over de ting, du godt selv kunne tænke dig at købe, og en liste over de ting, som du tænker at give i gave til jul. Herefter kan du begynde at brainstorme over de butikker og webshops, der ville være ideelle at besøge i forbindelse med dine indkøb.

Hold øje med de gode tilbud

De fleste butikker afslører på forhånd – og ofte i rigtig god tid – hvilke produkter og rabatter, de kører med til Black Friday, og det giver dig en mulighed for at kunne planlægge dagen bedst muligt. Overvej hvilke ting, der kan købes på nettet, og hvilke du skal ned i den fysiske butik for at hente. Eksempelvis er der tit og ofte rigtig mange penge at spare, når det gælder boligindretning. Her vil der ofte være rabatter på fx 20% på alt, hvilket i sidste ende kan blive rigtig meget, da mange af de populære ting inden for boligindretning kan være en dyr affære.

Lad dig inspirere

Får du lyst til at komme i gang med diverse lister og planlægning til årets travleste shoppe-dag, så er det helt forståeligt. Der er nemlig ikke noget mere rart end at være i god tid OG spare penge samtidig. Men måske opdager du, at det faktisk er sværere end som så lige at komme på de gode idéer på stedet, så her kommer en række gode tips til, hvad du kan overveje at købe til årets store shoppedag. Er du glad for bolig og indretning, er der helt sikkert en masse lækre møbler, tæpper, lamper og plakater på tilbud, og mangler du noget nyt til garderoben, kan du med garanti finde nogle lækre vinterstøvler eller en flot og varm jakke med dit navn på. Skal din mand/kone eller børnene forkæles, er der rig mulighed for at finde en masse legetøj, gadgets, børnetøj, skjorter, og så videre. Der er altså med andre ord lagt op til en fantastisk indkøbsdag med alt, hvad det indebærer, så det er bare med at komme i gang med planlægningen og listerne!