Sådan Scorer du Nemme Point i Parforholdet


Det kan godt være hårdt arbejde at holde et forhold kørende. I starten plejer tingene at gå dejligt nemt. Man er stadig nyforelskede, og er åbne over for at lære hinanden at kende. Men som tiden går, har forelskelsen med at lægge sig, og hverdagens småproblemer begynder at skinne igennem. Ting vi før fandt charmerende og unikke ved vores partner bliver måske noget der går os på. Hvorfor skal hun altid spise morgenmaden henne i sofaen, når nu vi har et spisebord? Måske var det kært i starten, at han snorkede på en sjov måde – men nu er det noget, der bare gør det umuligt at falde i søvn, når man skal tidligt op dagen efter! Uanset hvad det er, stort som småt, så er det i hvert fald ikke ligeså let, at huske hvorfor man er sammen med sin partner, som det var i starten.

Men selvom der er noget arbejde forbundet med at holde et forhold kørende efter den første periode, så behøver det faktisk slet ikke at være så hårdt. Der er nemlig nogle nemme point at score i et parforhold, og det kan gøre livet nemmere og kæresten gladere!

En af de nemmeste ting at gøre er, at give gennemtænkte gaver. Når jeg siger at gaverne skal være gennemtænkte, så mener jeg, at man skal overveje hvilke gaver der vil kunne give mest ”afkast” i form af glæde i parforholdet. Hvis man giver en pige blomster så giver det mange plus-point her og nu, men på sigt er det ikke noget der bliver ved med at give. Blomster holder ikke specielt længe, og når de ikke længere står og pynter på bordet inde i stuen, jamen så er de praktisk talt glemt.

Min kæreste var derimod snu, da hun købte mig den Moncler jakke jeg går med til dagligt. Jeg elsker den jakke, og bruger den hver eneste dag. Hver gang jeg skal ud af døren, tager jeg jakken på, og bliver mindet om hvor meget min kæreste elsker mig. Hun gav mig den ud af det blå. Hun vidste jeg havde ønsket mig den længe, og gik bare ud og købte den på en helt tilfældig dag. Det var ikke min fødselsdag, og det var langt fra juleaften eller andre højtider. Det var bare en total overraskelse. Jeg bliver mindet om en dag og hendes kærlige handling hver eneste gang jeg træder ud af døren – se det er noget, der bliver ved med at give points!

Så tricket er at tænke langsigtet. Ikke bare når det kommer til gaver, men til alle ting, du kan gøre for at glæde din partner i et forhold. Hvad han du bidrage med til deres liv, som de vil drage nytte af igen og igen?